У Харківській області відключають світло: що сталося

У Харківській області тривають планові відключення світла

У понеділок, 26 червня, припинили електропостачання у деяких громадах Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської та Богодухівської міської ради. 

У зв’язку з ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади сьогодні, 26 червня, з 09:00 до 17:00 буде відсутнє електропостачання у с. Таранушене, с. Калинівка, с. Яковенкове, с. Вовчий Яр, с. Волохів Яр. 

“Вибачте за тимчасові незручності!”, - звернулися до споживачів у Балаклійській міській раді.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені деякі населені пункти та вулиці громади.

Дізнатися детальніше, за якими адресами припинили електропостачання, можна за посиланням

Також тимчасові обмеження електропостачання діятимуть з 09:00 до 17:00 у трьох населених пунктах Пісочинської громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що побутові споживачі можуть отримувати повідомлення про планові або аварійні відключення електроенергії  у зручний для них спосіб. В АТ “Харківобленерго” розповіли, що налаштувати повідомлення можна на сайті компанії. Для цього потрібно на головній сторінці сайту знайти банер “Налаштування повідомлень про відключення” (знаходиться зліва) та перейти за посиланням.

Залежно від вибору способу оповіщення споживачі повинні бути підписані на бот компанії (Viber або Telegram), зареєстровані в особистому кабінеті, мати мобільний додаток з прив'язаним особовим рахунком або мати діючу електронну пошту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися