Де у Харківській області реєструють на грошову допомогу

На отримання грошової допомоги можуть реєструватися тільки до двох дорослих і до п'яти дітей

У понеділок, 26 червня, продовжили реєстрацію на грошову допомогу від "ЮНІСЕФ" для сімей з дітьми від 0 до 17 років включно. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. 

Реєстрація відбувається з 10.00 до 13:00 в Будинку культури. Допомогу можуть отримати сім'ї, які зареєстровані в Старосалтівській громаді. (Для тих родин, які не встигли зареєструватися).

“У сім'ях з дітьми від 0 до 17 років включно, можуть реєструватися тільки до двох дорослих і до п'яти дітей. На реєстрацію приходить тільки одна людина з родини. При собі мати оригінали документів всіх членів родини”, - пояснили у селищній раді.

Для реєстрації потрібно підготувати наступні документи: 

  • паспорт,

  • ідентифікаційний код,

  • свідоцтво про народження дитини (навіть якщо у дитини є паспорт),

  • реквізити карти (ІВАN) UA (27 цифр).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 27 червня, мешканцям Старосалтівської громади та ВПО надаватимуть безоплатну правову допомогу юристи Міжнародного Комітету Порятунку. Прийом розпочнуть об 11:00 у приміщенні Будинку культури за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21. Всі охочі будуть мати змогу отримати юридичні консультації з питань: - відновлення втрачених документів,  - порядку подання інформаційного повідомлення та отримання компенсації за пошкоджене/зруйноване житло,  - пенсійних та соціальних виплат, - встановлення фактів смерті та народження, - порядку оформлення спадщини та з інших питань.

А про ймовірні перевірки отримання грошової допомоги читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися