На Харківщині до кінця місяця закриють проїзд

Обмеження діятимуть у період з 09:00-14:00

У Харківській області впроваджено закриття руху для усіх транспортних засобів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Обмеження впроваджують відповідно до Наказу начальника Служби відновлення у Харківській області на автомобільній дорозі державного значення Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка на ділянці км 41+700 – км 44+700 в обох напрямках руху. 

Обмеження діятимуть у період з 09:00-14:00 у зв’язку з проведенням розмінування об’єктів дорожньої інфраструктури. Перекриття триватиме з 26.06.2023 по 30.06.2023 включно.

“Просимо учасників дорожнього руху враховувати тимчасові незручності. Відбудуємо країну разом!”, - наголосили у службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на деокупованих територіях Харківської області спеціалісти продовжують роботи з відновлення автомобільних доріг. Ремонтні роботи виконує державне підприємство "Дороги Харківщини" на першій ділянці дороги Мартове – Хотімля – Старий Салтів, в межах Печенізької територіальної громади Чугуївського району. Також уже розпочали роботи на другій ділянці ремонту в межах Старосалтівської територіальної громади.

“Ця дорога була майже повністю зруйнована внаслідок бойових дій. Її відновлення суттєво зменшить час руху до м. Вовчанськ та сіл Вовчанської громади, що дозволить більш оперативно проводити евакуацію поранених, цивільного населення, ліквідовувати наслідки обстрілів та доправляти гуманітарну допомогу. Працюємо далі”, - пояснив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися