Де на Харківщині завтра можна отримати продуктові набори

Видаватимуть один пакет продуктів на людину

У Харківській області жителям громад продовжують видавати продуктові набори. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Пісочинської селищної ради. 

У вівторок 27 червня у Пісочинській громаді будуть видавати продовольчі набори внутрішньо переміщеним особам (всіх вікових категорій) з деокупованих громад.

Місце видачі:

  • Пісочин, пров. Шевченка, 23;

  • Коротич, ліцей;

  • Березівка, офіс старости.

Продуктові набори видаватимуть з 9:00 до 14:00

“Видається 1 пакет на людину (включно з дітьми). Із собою обов`язково мати оригінали документів: паспорт/свідоцтво про народження для дітей, довідка ВПО з реєстрацією в громаді”, - пояснили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області триває видача гуманітарної допомоги для найбільш вразливих груп населення. За період з 12 по 15 червня Обласний гумштаб відправив 10677 продовольчих наборів Вільхівській, Зачепилівській, Біляївській, Мереф'янській, Пісочинській, Краснокутській, Балаклійській, Старовірівській громадам та БФ "Дія" й ГО “Воля, Перемога, Об'єднання України”. Військовому спецпідрозділу та одному з державних підприємств передали понад 3,8 тонни харчових продуктів, засобів гігієни та м'яса птиці.

По 2 електрогенератори відправили у Красноградську та Кіндрашівську громади. Обласним закладам культури доставили 1187 OSB-листів. Куп’янській та Ізюмській громадам відправили майже 9000 дощок. 

У деякі громади відправили 1246 ковдр та 1520 постільної білизни. Детальніше про гуманітарну допомогу читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися