У Харківській області завтра будуть проблеми зі світлом

Обмеження вводять у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

У деяких громадах Харківської області у вівторок, 27 червня, будуть тимчасово припинені послуги електропостачання.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської, Богодухівської та Наталинської громад. 

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго" повідомило, що 27 червня з 09:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії у селищі Селекційне, смт Утківка, селах Кринички та Лелюки.

У Богодухівському районі у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Обмеження діятимуть з 09:00 до 17:00. Детальніше ознайомитися з адресами тимчасового вимкнення світла можна тут.

Обмеження діятимуть 27 червня і в Наталинській громаді. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання з 08:00 по 17:00 в с. Наталине по вул. І.Сенченка та вул. Промислова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що побутові споживачі можуть отримувати повідомлення про планові або аварійні відключення електроенергії  у зручний для них спосіб. Налаштувати повідомлення можна на сайті АТ “Харківобленерго". Для цього потрібно на головній сторінці сайту знайти банер “Налаштування повідомлень про відключення” (знаходиться зліва) та перейти за посиланням. Потім необхідно внести інформацію у всі поля: ввести 12-значний номер особового рахунку, обрати спосіб оповіщення, зазначити номер телефону та/або електронну адресу і підписатися.

Детальніше про функцію можна за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися