На Харківщині визначають, які об'єкти потрібно відновити першочергово

Надати свої пропозиції жителі громади можуть у декілька способів

До жителів Старосалтівської громади звернулися з проханням встигнути до 1 липня подати свої пропозиції до Програми комплексного відновлення громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. 

“Залишилось небагато часу, щоб висловитись про те, як краще здійснити точкові ремонти та "підлатати" існуючу забудову в вашому населеному пункті.  Ви можете долучитись до формування бачення нашої громади у майбутньому! Наразі, нам важливо почути думки кожного щодо  відновлення територіальної громади”, - звернулися до жителів у селищній раді.

Пропозицію можна надати, заповнивши гугл-форму. Також можна заповнити формуляр та надіслати його поштою на адресу: 62560, Харківська область, Чугуївський район, смт Старий Салтів, вул. Перемоги , 21, або надіслати сканований варіант формуляра на пошту [email protected], або надати старості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Дергачах на відновлення медичних та спортивно-оздоровчих закладів, які постраждали в результаті збройної агресії РФ, за останній тиждень уклали угод на суму 5,29 млн грн.

Усі угоди уклали без проведення торгів, прямими договорами. Крім того, на сайті відсутні підписані угоди. “Цікаво, що в деяких випадках, завантажені додаткові угоди, а основних договорів немає. Це може свідчити про те, що деталі договорів приховуються навмисно”, - зазначили у ХАЦ. Приміром, з ТОВ “Алькор-Строй” уклали дві угоди на ремонт поліклінічного відділення №1 в Дергачах по вулиці Першого Травня, 4 та капітальний ремонт комунального підприємства “Спортивно-оздоровчого комплексу “ЗЕВС”. Загальна вартість угод близько 3 млн грн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися