У Харківській області проводять рейди: подробиці

Жителям Харківської області нагадали про пожежну безпеку

У вівторок, 27 червня, у Харківській області пройшли профілактичні рейди щодо запобігання виникнення пожеж в житловому секторі та на відкритій території. Рейди проводив інспекторський склад ВЗНС Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади. 

Спеціалісти ДСНС розповіли громадянам основні правила пожежної безпеки в побуті, надали практичні рекомендації щодо забезпечення протипожежного стану в оселях.

Також представники ДСНС провели роз’яснювальну роботу щодо мінної безпеки та нагадали порядок дій у разі виявлення вибухонебезпечних або схожих на них предметів, речовин тощо.

“Наприкінці профілактичних бесід співрозмовники отримали тематичні листівки, пам’ятки, газети "Палаючі новини", які містять доречні поради”, - розповіли у Мереф’янській громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському районі проводять інформаційно-роз‘яснювальні заходи серед малозабезпечених та соціально незахищених сімей. Рейди проводить інспекторський склад ВЗНС Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області.

Рятувальники Харківського району провели такий захід зі вказаними сімʼями у Мереф’янській та Височанській громадах. Надзвичайники пояснили населенню правила пожежної безпеки та цивільного захисту у побуті. Також рятувальники акцентували особливу увагу на забороні випалювання сухої рослинності, правилах поведінки на воді, діях під час сигналу “Повітряна тривога”, правилах поведінки при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися