У Харківській області перевірили ремонт автодороги: де покращують проїзд

Олег Синєгубов зазначив, що питання відновлення доріг Харківщини тримають на контролі

У Харківському районі проінспектували хід робіт з ремонту автодороги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Очільник області розповів, що ця дорога  забезпечує під'їзд до смт Бабаїв та с. Тимченки. Ремонтні роботи тут тривають в щоденному режимі на ділянці понад 8 км. Разом з ремонтом дорожнього полотна здійснюються благоустрій придорожньої території: облаштовуються тротуари, зупинки громадського транспорту, встановлюються бордюри тощо.

“Ця дорога є дуже важливою для мешканців Бабаїв та Тимченків, адже по ній забезпечується під’їзд до соціально важливих об’єктів, рухається громадський та гуманітарний транспорт. Питання відновлення доріг Харківщини тримаємо на контролі та працюємо над відбудовою та благоустроєм області далі”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на деокупованих територіях Харківської області спеціалісти продовжують роботи з відновлення автомобільних доріг. Ремонтні роботи виконує державне підприємство "Дороги Харківщини" на першій ділянці дороги Мартове – Хотімля – Старий Салтів, в межах Печенізької територіальної громади Чугуївського району. Також уже розпочали роботи на другій ділянці ремонту в межах Старосалтівської територіальної громади.

“Ця дорога була майже повністю зруйнована внаслідок бойових дій. Її відновлення суттєво зменшить час руху до м. Вовчанськ та сіл Вовчанської громади, що дозволить більш оперативно проводити евакуацію поранених, цивільного населення, ліквідовувати наслідки обстрілів та доправляти гуманітарну допомогу. Працюємо далі”, - пояснив Олег Синєгубов.




Джерело: https://t.me/synegubov/6530
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися