Як жителі Харкова можуть отримати додаткову грошову допомогу

Для кожної родини сума призначеної допомоги буде різною

В Основ’янському районі спеціалісти управління соціального захисту населення продовжують призначати та виплачувати державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харків'янам пояснили, що право на допомогу мають малозабезпечені сім’ї, які з поважних або незалежних від них причин мають середньомісячний сукупний дохід, менший від прожиткового мінімуму для родини.

Розмір прожиткового мінімуму залежить від складу сім’ї та кількості осіб, тому для кожної родини сума призначеної допомоги буде різною. Сім’ям, які проживають на окупованих територіях або/та, де ведуться бойові дії, виплата допомоги автоматично нараховується протягом усього воєнного стану та ще місяць після його завершення.

В управлінні на обліку перебуває 430 отримувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям. Загальна сума виплаченої допомоги за червень склала 1,5 млн грн.

Для отримання консультації мешканці Основ'янського району можуть звернутися за тел.: (057) 725-31-91, (057) 725-31-93.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Харкова та області продовжують інформувати про популярні шахрайські схеми. Так, у соцмережах шахраї під виглядом різних міжнародних організацій часто поширюють фейкові оголошення про оформлення так званої грошової допомоги.

Якщо людина виконує вказівки шахраїв і вводить свою персональну банківську інформацію, то шахраї можуть отримати доступ до її банківських рахунків.

Детальніше про шахрайську схему читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися