Якою буде погода у Харкові та області цього тижня

У Харків та область повертається тепло

У Харкові та області цього тижня буде спекотно, однак прогнозуються короткочасні дощі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

У понеділок, 3 липня, у Харкові та області очікується мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ. Температура: +27°…+29°C.

У вівторок, 4 липня, у Харкові та області синоптики прогнозують вночі мінливу хмарність, без опадів, температура повітря становитиме +19°…+17°C. Вдень очікується мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ. Температура: +27°…+29°C. 

У середу, 5 липня, за даними синоптиків вночі буде мінлива хмарність, опади не прогнозують. Температура повітря вночі очікується в межах +19°…+17°C. Вдень буде мінлива хмарність, без опадів, температура: +29°…+31°C.

У четвер, 6 липня, вночі також прогнозується мінлива хмарність, без опадів, температура: +21°…+19°C. Вдень, за даними синоптиків, буде мінлива хмарність, без опадів, температура: +31°…+33°C

У п'ятницю, 7 липня, вночі буде хмарно з проясненнями, без опадів, температура: +21°…+19°C. Вдень хмарно з проясненнями, місцями короткочасний невеликий дощ, температура: +31°…+33°C.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на території Харківської області природні осередки лептоспірозу виявлено у 23 територіальних громадах, у тому числі у м. Харків. Ця інфекція може викликати спалахи та має високу летальність. 

Щороку в області реєструються випадки захворювання людей, у поточному році –  у червні зареєстровано 2 випадки захворювання. Захворілі – чоловіки працездатного віку. В одному випадку інфікування відбулося в межах м. Харків (захворілий мешкає в приватному будинку, утримує у домоволодінні собаку), другий захворілий інфікувався під час перебування у природних умовах.



Джерело: https://www.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися