У Харківській області видаватимуть продуктові набори, генератори та мотоблоки: як отримати

Обладнання видаватимуть тим, хто уклав договір про партнерство

У Харківській області цього тижня видаватимуть гуманітарну та продуктову допомогу.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної та Дергачівської міської ради.

У Старосалтівській громаді жителям, які подавали заявки-анкети для участі в програмі МОМ і ТЧХУ по підтримці  домогосподарств та надалі укладали договір про партнерство планується: 

  • 5 липня - розвезення по домівках бензогенераторів,

  • 5-6 липня - розвезення по домівках бензинових мотоблоків.

Допомогу отримають мешканці: 

  • смт Старий Салтів, 

  • с. Шестакове,

  • с. Молодова.

“Прохання - в зазначені дати бенефіціарам (особа яка уклала договір про партнерство) забезпечити приймання вказаних грантів по адресах домогосподарств, які подавали в заявках та бути на зв'язку”, - звернулися до жителів громади у селищній раді.

У середу, 5 липня, у Дергачах видаватимуть сімейні продуктові набори. Набори видаватимуть родинам у яких є військові, які беруть чи брали участь у бойових діях, та багатодітним родинам Дергачів.

 Видача здійснюватиметься 5 липня з 10:00 до 14:00 у міському гуманітарному центрі.

“Для родин військовослужбовців при собі потрібно мати документ про посвідчення особи (паспорт). Для багатодітних родин при собі потрібно мати документ про посвідчення особи (паспорт) та оригінал свідоцтва про народження дітей. Для отримання продуктового набору може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами”, - пояснили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові деякі сім'ї можуть отримати додаткову грошову допомогу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися