На Харківщині завтра стартує реєстрація на міжнародну грошову допомогу

З однієї родини може зареєструватися до 2 дорослих та до 5 дітей

З 4 липня розпочинається реєстрація на грошову допомогу від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для родин з дітьми до 17 років включно. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

“Реєстрацію проводитимуть на локаціях видачі гуманітарної допомоги у Дергачах виключно за анонсом від відповідального за локацію волонтера”, - пояснили у міській раді.

З однієї родини може зареєструватися до 2 дорослих та до 5 дітей. Для реєстрації на грошову допомогу необхідні наступні документи:

  • паспорт;

  • ідентифікаційний код;

  • свідоцтво про народження дитини (навіть якщо у дитини є паспорт);

  • реквізити банківської картки (ІВАN, 27 цифр).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що першим жителям Харківської області призначили виплати за програмою “єВідновлення”. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що комісії вже ухвалили рішення про надання 108 компенсацій на 6 млн 589 тис. грн.  Кошти на ремонт житла, яке було пошкоджене через військову агресію РФ, вже отримують жителі Ізюмського, Красноградського, Куп'янського, Лозівського, Харківського, Чугуївського районів. За словами Олега Синєгубова, фіксація руйнувань триває. Зараз до Реєстру пошкодженого або зруйнованого майна надійшли 8411 заяв. Всього керівництву громад через застосунок “Дія” та ЦНАПи жителі області надали 99758 повідомлень про руйнування свого майна. “Працюємо далі. Маємо прискорювати роботу комісій, щоб жителі Харківщини якомога швидше отримали кошти на відновлення житла”, - розповів Олег Синєгубов.




Долуда Валентина Юріївна

7 липня 2023, 13:28

Грошову допомогу

Тамара

5 липня 2023, 10:57

Как можно связатся с фондом?

Артем

4 липня 2023, 08:50

Допомога

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися