У Харкові змінили маршрут руху деякого транспорту: подробиці

Зміни пов'язані з ремонтом трамвайної колії

У вівторок, 4 липня, рух трамваїв на вул. Полтавський Шлях, на ділянці від вул. Євгена Котляра до розворотного кола "Залютине", буде припинений з 9:00 до 17:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті інфраструктури розповіли, що це пов’язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамвай №3 курсуватиме наступним чином: розворотне коло “Новожанове” – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – пров. Рибасівський – вул. Греківська – вул. Університетська – пл. Павлівська – пл. Сергіївська – вул. Полтавський Шлях – вул. Євгена Котляра – розворотне коло “Південний вокзал”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з 4 липня до 30 вересня буде заборонено рух транспорту по бульвару Юр‘єва, на ділянці від проспекту Петра Григоренка до вулиці Харківських дивізій. У КП “Харківські теплові мережі” пояснили, що на Немишлянській філії КП “ХТМ” триватимуть роботи по реконструкції теплової магістралі великого діаметра, яка проходить під проїжджою частиною.  “КП "Харківські теплові мережі" просить громадян із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, спричинених необхідністю реконструкції тепломагістралей”, - звернулися на підприємстві до жителів міста.

Нагадуємо, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на тепломагістралі з 20 червня до 1 вересня 2023 року закрили рух транспорту по провулку Іскринському на ділянці від вулиці Іскринської до вулиці Святодухівської. 

Також у Харкові заборонений рух транспорту на вул. Верхній Гиївській, на ділянці від пров. Старобільського до пров. Хорошевського. Заборона діятиме до 18:00 28 липня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися