У Харкові завтра перекриють дорогу: обмеження діятиме до жовтня

Причиною впровадження обмежень є проведення ремонтних робіт

У Харкові з 4 липня до 30 вересня буде заборонено рух транспорту по бульвару Юр‘єва, на ділянці від проспекту Петра Григоренка до вулиці Харківських дивізій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”.

На компідприємстві пояснили, що на Немишлянській філії КП “ХТМ” триватимуть роботи по реконструкції теплової магістралі великого діаметра, яка проходить під проїжджою частиною. 

“КП "Харківські теплові мережі" просить громадян із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, спричинених необхідністю реконструкції тепломагістралей”, - звернулися на підприємстві до жителів міста.

Нагадуємо, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на тепломагістралі з 20 червня до 1 вересня 2023 року закрили рух транспорту по провулку Іскринському на ділянці від вулиці Іскринської до вулиці Святодухівської.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові заборонений рух транспорту на вул. Верхній Гиївській, на ділянці від пров. Старобільського до пров. Хорошевського. Заборона діятиме до 18:00 28 липня. У Департаменті будівництва та шляхового господарства розповіли, що це рух заборонили через аварійно-відновлювальні роботи на магістральному трубопроводі. Також заборонили рух транспорту по другорядній дорозі вул. Харківських Дивізій, на ділянці від пр. Героїв Харкова до бул. Юр’єва. Обмеження діятимуть до 19:00 1 вересня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з заміною ділянки теплотраси. “Проїзд спеціальних автомобілів оперативних служб до житлових та адміністративних будинків буде забезпечний”, - пояснили у Харківській міській раді.




Джерело: https://t.me/teploseti/5007
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися