У Харківській області виникли проблеми зі світлом: адреси

У Харківській області проводять ремонтні роботи на електромережах

У деяких громадах Харківської області у вівторок, 4 липня, тимчасово припинили електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Богодухівської, Мереф'янської та Наталинської громад. 

Богодухівський район електричних мереж АТ “Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені деякі населені пункти та вулиці громади. Ознайомиться детальніше з адресами можна за посиланням.

“В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями”, - попередили жителів громади.

Світла не буде орієнтовно з 9:00 до 17:00.

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомило, що 4 липня з 09:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицях: Дніпровська, Бабія В, Прохолодна, Шахбазова Академіка, Шовководів, Шовковстанція; село Нижня Озеряна.

У Наталинській громаді також 4 липня діють планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 4 липня з 08:00 до 17:00. Світла не буде у наступних населених пунктах:

  • с.Шкаврове,

  • с.Наталине,

  • с.Попівка,

  • с. Березівка,

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 4 липня, рух трамваїв на вул. Полтавський Шлях, на ділянці від вул. Євгена Котляра до розворотного кола "Залютине", буде припинений з 9:00 до 17:00. У Департаменті інфраструктури розповіли, що це пов’язано з ремонтом трамвайної колії.

Ознайомитися детальніше з тимчасовим маршрутом курсування транспорту у Харкові можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися