В одній з громад на Харківщині три дні не буде світла

Обмежуватимуть електропостачання три дні з 09:00 до 16:00

У Харківській області тривають ремонтні роботи, у зв'язку з якими тимчасово обмежують електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”. 

У зв`язку з проведенням ремонтно-відновлювальних робіт в мережах АТ "Харківобленерго" 5, 6 та 7 липня з 9:00 до 16:00 будуть знеструмлені деякі селища Дергачівської громади. Так, електропостачання обмежуватимуть у: 

- с. Лещенки,

- сел. Слатине,

- с. Прудянка,

- с. Безруки.

Ознайомитися детальніше з адресами, де не буде електропостачання, можна за посиланням.

Також 5 липня обмежили електропостачання у Богодухівському районі у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт. Знеструмлені деякі населені пункти та вулиці громади з 08:00 до 13:00. Детальніше дізнатися адреси обмеження електропостачання можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що побутові споживачі можуть отримувати повідомлення про планові або аварійні відключення електроенергії  у зручний для них спосіб. Налаштувати повідомлення можна на сайті АТ "Харківобленерго". Для цього потрібно на головній сторінці сайту знайти банер “Налаштування повідомлень про відключення” (знаходиться зліва) та перейти за посиланням.

Потім необхідно внести інформацію у всі поля: ввести 12-значний номер особового рахунку, обрати спосіб оповіщення, зазначити номер телефону та/або електронну адресу і підписатися. Для перевірки споживачам буде надіслано код підтвердження.

Як підключити послугу детальніше можна дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися