На Харківщині до п'ятниці видаватимуть продуктові набори

Допомогу надають при наявності відповідних документів

У Харківській області видають продуктові набори. Отримати гуманітарну допомогу запрошують мешканців Наталинської громади віком 50-59 років, тих, хто ще її не отримав, повідомляють "Коментарі. Харків".

Продуктові набори видають у с. Наталине з 09:00 до 15:00 з понеділка по п'ятницю у приміщенні Наталинського ліцею. Обідня перерва з 12:00 до 13:00.

“При собі обов'язково мати оригінали паспорта та документа, який підтверджує місце реєстрації”, - наголосили у громаді.

Мешканці старостинських округів громади можуть звертатися щодо отримання допомоги до старостатів.

Видача гуманітарної допомоги закінчиться 7 липня 2023 року у п’ятницю.

“У разі вільних залишків допомогу буде направлено іншим верствам населення. Пакетів вистачить для всіх. Прохання не створювати великих черг та скупчення людей”, - звернулися з проханням до мешканців громади. 

Також видають гуманітарну допомогу у Богодухівській громаді. Отримати допомогу в Богодухівському ліцеї №3 можуть наступні категорії громадян: 

- жінки, які виховують дітей до 3-х років (при собі потрібно мати паспорт, довідку ВПО (для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в громаді), свідоцтво про народження дитини), 

- родинам мобілізованих мешканців громади (потрібні наступні документи: паспорт, документ, що посвідчує родинні стосунки (свідоцтво про шлюб/свідоцтво про народження), довідка ВПО (для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в громаді), довідка, що підтверджує факт мобілізації). 

Гуманітарна допомога видається з 08-00 до 12-00 щодня, крім суботи та неділі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, коли на Харківщині реєструватимуть на міжнародну грошову допомогу




Ольга

6 липня 2023, 04:22

Можливо отримати гуманітарну допомогу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися