У Харківській області змінили умови реєстрації на міжнародну грошову допомогу: графік

Реєстрацію проводитимуть з 6 по 20 липня

У Дергачівській міській раді оприлюднили графік реєстрації на міжнародну грошову допомогу від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), повідомляють "Коментарі. Харків".

Реєстрацію проводитимуть з 6 по 20 липня, з понеділка по п'ятницю, з 09:00 до 16:00 у міському гуманітарному центрі виключно за опублікованим графіком.

“Детальну інформацію можна отримати у вашого відповідального волонтера за локацію гуманітарної допомоги або за номером телефону: +38 (067) 807 28 67”, - пояснили у міській раді.

Також у міській раді наголосили, що мешканці старостинських округів зможуть зареєструватися на грошову допомогу за місцем проживання. Про виїзд робочих груп благодійників до населених пунктів Дергачівської громади буде заздалегідь анонсовано. 

“У графік роботи благодійників можуть вноситись корективи”, - зауважили у міській раді. 

З однієї родини на отримання допомоги може зареєструватися до 2 дорослих та до 5 дітей.

Дізнатися детальніше, які документи потрібно підготувати для реєстрації на міжнародну грошову допомогу, можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області цього тижня видаватимуть гуманітарну та продуктову допомогу.

У Старосалтівській громаді планується:  5 липня - розвезення по домівках бензогенераторів, 5-6 липня - розвезення по домівках бензинових мотоблоків.

У середу, 5 липня, у Дергачах видаватимуть сімейні продуктові набори.

Детальніше, хто може претендувати на отримання гуманітарної допомоги та які документи для цього потрібно підготувати, можна дізнатися за посилання




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися