Що відбувається на Північній Салтівці (ФОТО)

Мешканці зруйнованого району Харкова час від часу навідуються до своїх квартир

На Північній Салтівці робітники КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” наводять лад. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У “КВПВ” розповіли, що щодня з вул. Метробудівників, вул. Гвардійців-Широнінців, вул. Наталії Ужвій та вул. Дружби Народів вивозять понад 131 куб. м твердих побутових відходів.

За словами робітників, на Північній Салтівці обсяг побутових відходів, попри те, що частина жителів виїхала з Харкова, залишається значним. Жителі зруйнованого району час від часу приїжджають у свої квартири та виносять звідти пошкоджені меблі, побутову техніку та інші великогабаритні відходи.

На підприємстві зазначили, що часто жителі викидають великогабаритні відходи не в контейнери-бункери, а залишають поруч із ними, тому робітникам компідприємства доводиться витрачати додатковий час, щоб завантажити їх у спецтехніку.

При цьому на підприємстві відмітили, що на Північній Салтівці проблем із проїздом спецтранспорту через неправильне паркування майже немає, за винятком тих ділянок, де є обмежені повороти.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Харківблагоустрій” перевірило санітарний стан прибудинкових територій в Основ’янському районі.

Перевірили дільниці №2 (вул. Греківська, вул. Гольдбергівська, пров. Рибасівський, пр. Гагаріна) та №3 (вул. Качанівська, вул. Макіївська, вул. Грозненська, пр. Гагаріна).  “Спільно з представниками Департаменту житлово-комунального господарства та КП “Жилкомсервіс” комісія перевірила територію поблизу 74 будинків, зокрема, чистоту дворів, облаштування клумб та квітників, покіс трави”, - повідомили у Харківській міській раді.

Про результати перевірки читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися