У Харківській області видаватимуть продуктові набори: де можна отримати допомогу

Продуктову допомогу видаватимуть два дні

Жителі Старого Салтова завтра можуть отримати продуктову допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Сталосалтівської селищної ради. 

У п'ятницю, 7 липня, з 11:00 планується видача продовольчої гуманітарної допомоги від Червоного Хреста по вул. Миру 36. Видача буде проводитися для жителів верхньої частини смт. Старий Салтів. 

У понеділок, 10 липня, отримати продуктові набори зможуть жителі нижньої частини Старого Салтова. Допомогу видаватимуть по вул. Перемоги 34 з 10:00.

Жителів населеного пункту попередили, що кількість наборів обмежено. “Видається один набір на один двір (домогосподарство). При собі мати оригінали документів, що посвідчують особу”, - зазначили у селищній раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що заступник начальника ХОВА Євген Іванов зустрівся з представниками міжнародних гуманітарних організацій та обговорив шляхи посилення допомоги внутрішньо переміщеним особам. На зустрічі обговорили підготовку тимчасових місць проживання ВПО до наступного осінньо-зимового періоду. Також обговорили необхідність забезпечення громад Харківщини генераторами та будівельними матеріалами для місцевого населення.  Також у полі зору учасників зустрічі була реалізація нового пілотного проєкту. У межах проєкту планується визначити 2-3 громади для посиленої роботи МОМ та інших благодійних організацій. Суть проєкту – комплексний підхід у реінтеграції внутрішньо переміщених осіб, допомога у відбудові та розмінуванні.

Детальніше про розвиток співробітництва читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися