У Харкові проводять реконструкції: що зміниться

На центральних теплових пунктах впроваджують систему диспетчеризації SCADA

Спеціалісти Індустріальної філії КП "Харківські теплові мережі" готують район до опалювального сезону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”.

У рамках проєкту "Підвищення енергоефективності" проводять повну реконструкцію 5 центральних теплових пунктів, з 17, які функціонують на філії. Також на цих ЦТП впроваджують систему диспетчеризації SCADA. 

У “ХТМ” розповіли, що зараз один пункт уже повністю готовий до роботи, на двох закінчується монтаж обладнання і починається процес пусконалагоджувальних робіт, на одному триває демонтаж. 

Керівник філії Олексій Брильов розповів, що ЦТП, на якому завершуються роботи, обслуговує 18 будинків. Поки жителі багатоповерхівок залишаються без гарячої води, однак після включення пункту і завершення профілактичних робіт на магістралі, споживачі у цих будинках отримають якісну послугу як по гарячому водопостачанню, так і по опаленню в осінньо-зимовий період.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області проводиться підготовка до майбутнього опалювального сезону та виконуються відновлювальні роботи. Відбулося засідання обласного штабу щодо підготовки господарського комплексу та об'єктів соцсфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023/2024 років. Заступник начальника ХОВА Михайло Харнам розповів, що питання доступності громадян до бомбосховищ, протирадіаційних укриттів та пунктів незламності стоять на особистому контролі президента України Володимира Зеленського та начальника ХОВА Олега Синєгубова. 




Джерело: https://t.me/teploseti/5035
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися