У Харківській області звернулися з проханням до жителів

Борівське КП "ЖКГ" звертається до усіх жителів громади з проханням

Минулого тижня працівники Борівського КП "ЖКГ" провели роботи з рекультивації полігону твердих побутових відходів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

У раді розповіли, що на це сміттєзвалище звозять побутові відходи мешканці смт Борова та ближніх сіл.

“Борівське КП "ЖКГ" звертається до усіх жителів громади з переконливим проханням не викидати сміття на дорогу та обабіч дороги!”, - наголосили у селищній раді. 

Проблеми зі стихійними звалищами сміття виявили у Харкові. До Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області надійшли скарги громадян щодо виникнення несанкціонованого звалища в балці "Мокрий Жихор" біля проспекту Олександрівського в м. Харкові.

Фахівці Харківського районного управління при розгляді звернень підтвердили факти наявності накопичень сміття. “Виникнення стихійних сміттєзвалищ призводить до забруднення родючого шару ґрунтів, поверхневих та ґрунтових вод, розмноження та розповсюдження гризунів – розносників небезпечних інфекційних захворювань”, - наголосили у Держпродспоживслужбі.

Для ліквідації зазначеного сміттєзвалища провели роботу з районними адміністраціями міста та Департаментами Харківської міської ради. Так, адміністраціями Індустріального та Немишлянського районів Харківської міської ради було здійснено вивезення накопичень сміття та було підтверджене заявником про виконання робіт з очищення території.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова можуть скористатися новими послугами




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися