У Харківській області сьогодні видають продуктові набори та дитяче харчування

Допомогу видаватимуть внутрішньо переміщеним особам

У п'ятницю, 7 липня, у деяких громадах продовжать видавати гуманітарну допомогу - можна отримати продуктові набори, дитяче харчування та памперси. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної та Балаклійської міської ради. 

У Боровій біля ФОКу з 12:30 до 14:00 надаватиметься гуманітарна допомога внутрішньо переміщеним особам з населених пунктів Першотравневого, Чернещинського та Ізюмського старостинських округів. Отримати продукти можуть ВПО, які зареєстровані у селищі у 2022 році та протягом січня – квітня 2023 року і постійно проживають у Боровій, але які не отримують гумдопомогу за списками вулиць, багатоквартирних будинків та у старостинських округах.

Щоб отримати продуктові набори, при собі потрібно мати паспорт, довідку ВПО та знати свій номер телефону.

“Допомогу отримує представник родини зі своїм паспортом та за наявності оригіналів довідок ВПО членів сім’ї”, - пояснили у селищній раді.

Також у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) 7 липня з 09:00 до 13:00 відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

“Запрошуються внутрішньо переміщені особи тільки з Донецької, Луганської областей, міст Куп’янськ, Вовчанськ та Ізюм”, - зазначили у міській раді. 

А з 09:00 до 12:00 біля спортивного залу Балаклійського ліцею №1 відбудеться видача дитячого харчування та памперсів (розміри 3,4,5). 

“З собою мати свідоцтво про народження дитини та інші документи”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області можуть посилити допомогу ВПО.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися