Ігор Терехов розповів, що відбувається у Харкові

Ситуація з електропостачанням у Харкові контрольована

В ефірі національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про ситуацію в місті, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, ситуація у Харкові більш-менш спокійна. Він зазначив, що російські військові продовжують обстрілювати Харківську область - під ударами окупантів Куп’янський та інші райони.

“Ті жахливі події, які відбулися три дні тому, щодо “прильоту” по Первомайському. Постраждали люди, серед них діти, які зараз знаходяться в лікарнях, зокрема в Харкові. Лікарі працюють, щоб надати їм допомогу”, - розповів Ігор Терехов.

Пояснив очільник міста і ситуацію з електропостачанням в місті. “Електропостачання є в усьому місті. Працює електротранспорт, немає ніяких відключень ані житлових будинків, ані індустрії Харкова, ані комунальних служб. Тому ситуація контрольована. Я спілкуюсь з працівниками Харківобленерго”, - повідомив мер міста.

Варто зазначити, що 6 липня в “Укренерго” розповіли, що напередодні через спеку та використання кондиціонерів різко збільшилося споживання електроенергії. Українців закликали заощаджувати світло з 16:00 до 23:00 – переносити використання потужної техніки на інші години або на ніч і не вмикати кілька потужних приладів одночасно.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у місті Харкові у неділю, 9 липня, відбудеться святковий захід до Дня родини. У програмі заходу передбачений виступ харківських вокальних та танцювальних колективів та інші розваги для дітей та дорослих. Детальніше про проведення заходу читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися