Що відбуватиметься з погодою у Харкові вихідними

Прохолодніше стане у неділю

У Харкові очікується зниження температури повітря. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

У суботу в Харкові вночі синоптики прогнозують хмарно з проясненнями, місцями короткочасний помірний дощ. Температура повітря коливатиметься в межах +22°…+20°C. Вдень також буде хмарно з проясненнями, короткочасний дощ. Температура повітря становитиме +31°…+33°C.

У неділю, вночі у Харкові буде хмарно з проясненнями, місцями короткочасний дощ. Температура трохи знизиться до +20°…+18°C. Вдень хмарно з проясненнями, короткочасний дощ. Температура також буде дещо нижчою, ніж у суботу: +23°…+25°C

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що місті Харкові у неділю, 9 липня, відбудеться святковий захід до Дня родини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що відвідувачів очікують руханки, шоу мильних бульбашок, наукові експерименти та майстер-класи (виготовлення ляльок-оберегів, створення квітів з тканини, паперова пластика тощо). У програмі заходу також передбачений виступ харківських вокальних та танцювальних колективів. Також впродовж свята працюватиме фотозона.

Початок заходу об 11:00. Місце - нульовий поверх ТРЦ “Французький бульвар” (роллердром).

Також у Харківській міській раді розповіли про результати НМТ. За результатами основної сесії Національного мультипредметного тесту 149 випускників 69 закладів загальної середньої освіти міста Харкова отримали 167 найвищих, 200-бальних, результатів. Детальніше про результати харківських учнів можна дізнатися тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися