У Харківській області збільшується кількість переправ: де відкрили проїзд

У Харківській області відновлено рух на 25 тимчасових переправах

Поруч зі зруйнованими внаслідок бойових дій мостами відкрито рух двома конструктивно різними тимчасовими переправами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області. 

Відкриття руху переправами значно поліпшить логістичне та військове сполучення у двох громадах Харківської області.

“Завдяки західним партнерам підрядні організації звели понтонну переправу яка покращить логістику в Чугуївському районі та полегшить логістичне сполучення з прикордонною Вовчанською громадою”, - повідомили у службі.

Друга переправа знаходиться в Ізюмському районі.

Були виконані наступні роботи:

- влаштування земляного полотна

- встановлення водопропускних труб

- влаштування залізобетонних плит проїзду

- влаштування засобів організації дорожнього руху

“Загалом у Харківській області зруйновано 26 штучних споруд. Відновлено рух вже на 25 тимчасових переправах”, - уточнили у службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з 4 липня до 30 вересня буде заборонено рух транспорту по бульвару Юр‘єва, на ділянці від проспекту Петра Григоренка до вулиці Харківських дивізій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. На компідприємстві пояснили, що на Немишлянській філії КП “ХТМ” триватимуть роботи по реконструкції теплової магістралі великого діаметра, яка проходить під проїжджою частиною.  “КП "Харківські теплові мережі" просить громадян із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, спричинених необхідністю реконструкції тепломагістралей”, - звернулися на підприємстві до жителів міста.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися