Стало відомо про нові обмеження руху транспорту в Харкові

Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою

У Харкові до 31 липня обмежили рух транспорту на вул. Храмова, в районі перехрестя з вул. Дніпровською. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті будівництва та шляхового господарства розповіли, що обмеження пов'язані з необхідністю проведення аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційному колекторі. 

“Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою”, - уточнили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові заборонений рух транспорту на вул. Верхній Гиївській, на ділянці від пров. Старобільського до пров. Хорошевського. Заборона діятиме до 18:00 28 липня. У Департаменті будівництва та шляхового господарства розповіли, що це рух заборонили через аварійно-відновлювальні роботи на магістральному трубопроводі. Також заборонили рух транспорту по другорядній дорозі вул. Харківських Дивізій, на ділянці від пр. Героїв Харкова до бул. Юр’єва. Обмеження діятимуть до 19:00 1 вересня.

Відбулися також зміни у роботі громадського транспорту. У Харківському метрополітені зменшено інтервали руху поїздів. На цей час на усіх лініях Харківського метрополітену діють наступні інтервали у будні дні:  з 5:30 до 7:00 - 10 хвилин; з 7:00 до 9:15 - 5 хвилин; з 9:15 до 15:30 - 10 хвилин; з 15:30 до 19:00 - 5 хвилин; з 19:00 до 20:00 - 10 хвилин; з 20:00 до 21:30 - від 15 до 20 хвилин. “Також інформуємо, що у діючих графіках руху поїздів можливі зміни, відповідно до аналізу пасажиропотоку на лінях метрополітену. У разі змін буде повідомлено додатково”, - звернулися до пасажирів у метрополітені.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися