У Харкові через ремонт закрили проїзд: адреси

Обмеження діятимуть на різних ділянках

У Харкові заборонений рух транспорту на вул. Верхній Гиївській, на ділянці від пров. Старобільського до пров. Хорошевського. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Заборона діятиме до 18:00 28 липня.

У Департаменті будівництва та шляхового господарства розповіли, що це рух заборонили через аварійно-відновлювальні роботи на магістральному трубопроводі.

Також заборонили рух транспорту по другорядній дорозі вул. Харківських Дивізій, на ділянці від пр. Героїв Харкова до бул. Юр’єва. Обмеження діятимуть до 19:00 1 вересня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з заміною ділянки теплотраси.

“Проїзд спеціальних автомобілів оперативних служб до житлових та адміністративних будинків буде забезпечний”, - пояснили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з 20 червня до 1 вересня 2023 року закриють рух транспорту у зв'язку з заміною тепломагістралі. У КП “Харківські теплові мережі” розповіли, що рух транспорту буде припинено по провулку Іскринському на ділянці від вулиці Іскринської до вулиці Святодухівської. Під'їзд спецтранспорту до будинків буде забезпечений. “Перепрошуємо за тимчасові незручності”, - звернулися на компідприємстві до жителів Харкова.

У Балаклії проводяться роботи з будівництва нового мосту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. Роботи проводять на автомобільній дорозі Т-21-10 поблизу села Байрак, який зазнав значних пошкоджень через військові дії РФ.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися