До харків'ян звернулися з проханням: що сталося

Від оплати послуг водопостачання та водовідведення залежить безперебійне подання води споживачам

Комунальне підприємство “Харківводоканал” звернулося до споживачів з проханням своєчасно оплачувати послуги водопостачання та водовідведення та не допускати накопичення боргів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компідприємства.

 Жителям Харкова у компідприємстві нагадали, що від оплати послуг водопостачання та водовідведення залежить безперебійне подання води споживачам, особливо у цей складний час. 

Харківянам розповіли, що в умовах ворожої агресії компідприємство продовжує працювати в штатному режимі завдяки самовідданості співробітників і підтримці харків'ян, які оплачують послуги. 

Кошти, отримані у вигляді оплати від споживачів, дозволяють:

  • проводити ремонти на зовнішніх трубопроводах і внутрішньобудинкових системах,

  • відновлювати насосні станції,

  • упорядковувати оглядові колодязі та водонапірні колонки,

  • встановлювати пожежні гідранти.

Також частина коштів йде на придбання палива для техніки, матеріалів для ремонтних робіт та обладнання. 

“Вберегти та зберігати стабільну роботу всіх служб підприємства можливо лише спільними зусиллями комунальників та споживачів. Чи буде комфорт у будинках, залежить від нас. Дякуємо кожному харків'янину, хто знаходить можливість сплачувати рахунки!”, - звернулися до споживачів у “Харківводоканалі”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що керівники філій КП "Харківські теплові мережі" та їхні заступники склали іспити на знання законодавчих актів з охорони праці. Іспити проводилися у письмовій формі у вигляді тестування. Такі іспити на КП "Харківські теплові мережі” відбуваються раз на три роки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися