Для харківських комунальників провели іспит

Іспити на КП "Харківські теплові мережі” відбуваються раз на три роки

Керівники філій КП "Харківські теплові мережі" та їхні заступники склали іспити на знання законодавчих актів з охорони праці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компідприємства.

Іспити проводилися у письмовій формі у вигляді тестування. Такі іспити на КП "Харківські теплові мережі” відбуваються раз на три роки. “Керівники мають знати значно більше за своїх підлеглих. У разі негативної оцінки іспиту, працівнику надається два тижні на те, щоб підвищити рівень знань з питань охорони праці та скласти повторний іспит”, - пояснили у “ХТМ”. 

Наразі, комісія опрацьовує відповіді. За результатами буде складено протокол.

До екзаменаційної комісії, за наказом генерального директора, увійшли:

- директор з охорони праці, техніки безпеки та підготовки кадрів Єлізавета Слізченко,

- начальник служби охорони праці, техніки безпеки та підготовки кадрів Анна Готра,

- голова профспілкового комітету Наталія Губер.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області проводиться підготовка до майбутнього опалювального сезону та виконуються відновлювальні роботи. Напередодні відбулося засідання обласного штабу щодо підготовки господарського комплексу та об'єктів соцсфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023/2024 років. Заступник начальника ХОВА Михайло Харнам розповів, що питання доступності громадян до бомбосховищ, протирадіаційних укриттів та пунктів незламності стоять на особистому контролі президента України Володимира Зеленського та начальника ХОВА Олега Синєгубова. Чиновник наголосив, що вказані об'єкти мають бути відкритими й облаштованими відповідно до законодавчих норм. 




Джерело: https://t.me/teploseti/5034
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися