На Харківщині триває реєстрація заявок на додаткове фінансування: подробиці

Заявки на отримання фінансування приймають до 13 липня

Ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України можуть отримати фінансову підтримку бізнесу. Фінансування надаватиме Український ветеранський фонд на конкурсній основі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Потенційним заявникам нагадали, що останній день прийому заявок – 13 липня 2023 року.

Сума фінансування проєктів:

  • мінімальна запитувана сума на проєкт – 500 000 грн;

  • максимальна запитувана сума на проєкт – 3 000 000 грн.

У рамках даного конкурсного відбору проєктів отримати фінансування можуть наступні категорії громадян:

- ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України. Умова - реєстрація відповідно до вимог законодавства як ФОП;

- юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

З умовами конкурсу, зразками документів та інформаційними матеріалами можна ознайомитися за посиланням.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що управління соціального захисту населення Адміністрації Немишлянського району забезпечує своєчасне призначення та виплати громадянам усіх видів державної соціальної допомоги. У червні було призначено та виплачено державну допомогу 5,7 тис. осіб на загальну суму 14,1 млн грн. У Харківській міській раді наголосили, що заборгованість відсутня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися