На Харківщині збільшиться кількість автобусів: де відкрили нові рейси

Зміни торкнулися автобусного маршруту №24

З 10 липня на міському автобусному маршруті загального користування в Ізюмі додали вечірні рейси. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

Міський автобусний маршрут загального користування №24 “Міський ПК – Пам’ятник (через “Піски”, вулицю Василя Стуса)” курсує за наступним графіком: 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові на початку червня відновили роботу безплатних автобусів від станції метро “Держпром”.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Екопарку.  Курсуватимуть автобуси, як і раніше, безплатно кожного дня крім понеділка. Від станції метро автобуси курсуватимуть о 09:30, 11:15, 13:15, від локації “Долина Альпак” о 10:30, 12:30, 15:00, 16:15. “Розстрілювати в упор наші фірмові автобуси – це була одна із “розваг” ворожих військових на початку війни, коли вони прийшли до Екопарку. І відновлення маршруту – це відповідь на ці звірства, наш невеликий внесок у майбутнє відновлення Харкова та України після нашої перемоги”, - зазначили у пресслужбі Екопарку.

Тиждень роботи “Долини Альпака” показав, що людям це дуже потрібно, Екопарк отримав багато позитивних відгуків від харків'ян та гостей з інших міст та сіл. “Тому ми не зупиняємось і продовжуємо розвиватися – щосуботи та неділі ми пригощатимемо наших гостей новими смачними стравами, будуть нові сюрпризи для дітей, а в перспективі – нові тварини та нові реабілітаційні програми. Дякую всім, хто сьогодні з нами, разом ми непереможні!”, - наголосили в Екопарку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися