Стало відомо, що зміниться у роботі громадського транспорту в Харкові

У Харкові декілька днів ремонтуватимуть контактну мережу та трамвайні колії

У середу, 12 липня, деякий громадський транспорт у Харкові змінить маршрут руху. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, з 10:00 до 15:00 буде заборонено рух трамваїв на вул. Клочківській, у проїзді Рогатинському, пров. Пискунівському, пров. Лосівському, на вул. Великій Панасівській, на ділянці від вул. Новгородської до вул. Євгена Котляра. У Департаменті інфраструктури пояснили, що обмеження введуть у зв'язку з ремонтом трамвайної колії. 

У цей час трамваї курсуватимуть наступним чином:

№20 (частина 1): розворотне коло "Пр. Перемоги" – пр. Перемоги – вул. Клочківська – розворотне коло "Вул. Новгородська";

№20 (частина 2): розворотне коло "Південний вокзал" – вул. Євгена Котляра – вул. Велика Панасівська – розворотне коло "Іванівка".

Також 12 та 14 липня з 10:00 до 15:00 тимчасово припинять рух трамваїв на вул. Академіка Павлова, від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського. Обмеження пов’язані з аварійним ремонтом контактної мережі. 

У цей час трамваї курсуватимуть новим маршрутом: 

№16, 16А: розворотне коло "Журавлівський гідропарк" – вул. Шевченка – вул. Героїв Праці – пр. Тракторобудівників – розворотне коло "Салтівське";

№27: розворотне коло "Новожанове" – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – в’їзд Семиградський – вул. Віринська – вул. Мойсеївська – вул. Шевченка – вул. Героїв Праці – пр. Тракторобудівників – розворотне коло "Салтівське".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, де на Харківщині додали нові рейси міського автобусного маршруту




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися