На Харківщині ліквідували аварії: що трапилося

Після ворожого обстрілу газ відключили для понад 250 квартир

У трьох громадах Харківської області фахівці "Газмереж" ліквідували аварійні ситуації на газопроводах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківгаз”.

У Солоницівській громаді внаслідок негоди впалим деревом було пошкоджено один з газопроводів низького тиску. Газопровод забезпечує газом 21 приватне домоволодіння. Бригада АДС Харківської філії “Газмережі” оперативно ліквідувала аварійну ситуацію, шляхом припинення подачі газу у зогнуту трубу. У компанії повідомили, що наразі газогін відновлено.

Інша аварійна ситуація сталася в одному з сіл Барвінківської громади. Там під час виконання земляних робіт інтернет-провайдером було пошкоджено сталевий газопровід низького тиску. Роботи з ремонту газогону спеціалісти провели без відключення споживачів.

А після ворожого обстрілу Первомайської громади, для запобігання аварійних ситуацій було відключено газопостачання до 252 квартир пошкоджених ракетою житлових будинків. Після обстеження комунікацій, газовики відновили подачу газу в оселі споживачів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській ОВА обговорили ситуацію з електро- та газопостачанням на Куп’янщині. Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам наголосив, що окремо зупинилися на питанні матеріального резерву, враховуючи близькість Куп’янського району до російського кордону і постійні ворожі обстріли. Резерв необхідний для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Детальніше про розв'язання проблем з газопостачанням у Харківській області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися