У Харкові та передмісті завтра не буде води: подробиці

На час припинення водопостачання воду підвозитимуть автоцистернами

У четвер, 13 липня, у П’ятихатках будуть проводити планово-попереджувальні роботи на насосній станції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. Планово-попереджувальні роботи проведуть з метою підготовки споруд водопостачання до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

У зв’язку з виконанням запланованих робіт на технологічному та електротехнічному обладнанні тимчасово, з 08:00 до 20:00 буде припинено водопостачання у наступних населених пунктах 

  • сел. П’ятихатки;

  • сел. Лісне; 

  • сел. Родичі;

  • сел. Флоринка; 

  • території гольф-клубу.

На компідприємстві перепросили за тимчасові незручності та уточнили, що на час ремонтних робіт підвезення води буде здійснюватися автоцистернами підприємства за адресами: бульвар Миру, 2, проспект Курчатова, 10, селище Лісне (біля церкви) з 9:30 до 18:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у рамках заходів щодо підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період у Харкові проводять відновлювальні роботи. Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” завершили роботи у понад 3000 будинків комунальної форми власності.

На компідприємстві уточнили, що завершили масштабні реконструкції з оновленням систем холодної води чи каналізації та заміною запірної арматури у 300 будинках із 600 адрес, запланованих до кінця літа.

У “Харківводоканалі” відмітили тенденцію збільшення кількості викликів на ремонт та прочищення каналізаційних мереж. На компідприємстві пояснили, що у літній період під час припинення подачі гарячої води зростає аварійність на каналізаційних мережах. 




вова

12 липня 2023, 23:12

вода

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися