Де в Харкові проводять масштабні реконструкції

У Харкові влітку зростає кількість аварійних ситуацій

У рамках заходів щодо підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період у Харкові проводять відновлювальні роботи. Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” завершили роботи у понад 3000 будинків комунальної форми власності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

На компідприємстві уточнили, що завершили масштабні реконструкції з оновленням систем холодної води чи каналізації та заміною запірної арматури у 300 будинках із 600 адрес, запланованих до кінця літа. Зараз проводяться значні перекладки мереж у будинках вулицями – Грицевця, Академіка Богомольця, Івана Кіркача, Героїв Праці, Китаєнка, Москалевської, а також на проспекті Тракторобудівників.

У “Харківводоканалі” відмітили тенденцію збільшення кількості викликів на ремонт та прочищення каналізаційних мереж. На компідприємстві пояснили, що у літній період під час припинення подачі гарячої води зростає аварійність на каналізаційних мережах. Причиною цього називають те, що холодна вода не може повністю усувати затори в трубах.

На підприємстві звернулися до споживачів з проханням частіше промивати комунікації гарячою водою з миючими засобами, а головне - не перетворювати каналізацію на сміттєпровід.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти Індустріальної філії КП "Харківські теплові мережі" готують район до опалювального сезону. Які реконструкції проводять спеціалісти та як це вплине на якість комунальних послуг читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися