Де та які обіди видають у Харкові та області безплатно (ФОТО)

Гарячі обіди можна отримати щодня

У Харкові продовжують видачу безоплатних гарячих обідів для всіх, хто цього потребує. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Приміром, щодня кухарі Холодногірського району готують понад 3 тис. порцій комплексних обідів для мешканців мікрорайонів. Усі охочі можуть отримати безоплатне гаряче харчування у школах №87, 152 та 171.

Також видають безоплатні гарячі обіди в Чугуївській громаді. У середу, 12 липня, на території Чугуївського ліцею №1 розпочалась безоплатна щоденна видача гарячих обідів жителям громади. 

Отримати харчування може кожен, хто цього потребує, щодня о 13:00, на території Чугуївського ліцею №1 (вул. Гвардійська, 20). З собою необхідно взяти посуд для перших та других страв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що робота із забезпечення гуманітарною допомогою найбільш вразливих груп населення у Харківській області триває. З 3 по 7 липня включно, обласний гумштаб направив у громади регіону понад 47 тонн харчових продуктів, напоїв, засобів гігієни та 8800 продовольчих наборів. Допомогу отримали в Куп'янському районі, а також направили гуманітарний вантаж до Дергачівської, Донецької, Чугуївської, Роганської, Вовчанської, Сахновщинської, Богодухівської та Первомайської громад. Жителям Первомайського та співробітникам Харківського вищого художнього коледжу передали 3230 OSB-листів. Безлюдівська громада та Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського “ХАІ” отримали 6 генераторів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися