На Харківщині відновлюють дорогу: де забезпечать проїзд

Водіїв закликають бути уважними в місцях проведення робіт

У Харківській області продовжують відновлювати дороги загального користування місцевого значення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

На автомобільній дорозі С212501 “Під'їзд до смт Хорошеве” у межах Безлюдівської громади ДП “Дороги Харківщини” проводить комплекс відновлювальних робіт. На сьогодні дорожники в межах селища Хорошеве  влаштували вже 2,4 км шару покриття з асфальтобетонної суміші.

Також спеціалісти виконуються роботи з облаштування придорожньої території. Зокрема, встановлюють лотки для водовідведення і бортовий камінь, розробляють ґрунт та здійснюють планування узбіччя.

У Харківській ОВА повідомили, що автомобільна дорога С212501 “Під'їзд до смт Хорошеве” суміщається з дорогою державного значення Р-78 “Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка”. Вона проходить через селища міського типу Безлюдівка та Хорошеве.

Водіїв закликають бути уважними в місцях проведення робіт і дотримуватися правил дорожнього руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у червні у Харківському районі проінспектували хід робіт з ремонту автодороги. Ця дорога  забезпечує під'їзд до смт Бабаїв та с. Тимченки. Ремонтні роботи тут тривають в щоденному режимі на ділянці понад 8 км. Разом з ремонтом дорожнього полотна здійснюються благоустрій придорожньої території: облаштовуються тротуари, зупинки громадського транспорту, встановлюються бордюри тощо.

У Харківській ОВА наголосили, що ця дорога є дуже важливою для мешканців Бабаїв та Тимченків, адже по ній забезпечується під’їзд до соціально важливих об’єктів, рухається громадський та гуманітарний транспорт.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися