Де на Харківщині завтра можна отримати продуктові набори

Гуманітарну допомогу видаватимуть за графіком

У четвер, 13 липня, жителі деяких громад Харківської області можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської та Борівської селищної ради. 

У їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) 13 липня з 09:00 до 12:00 відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

“Запрошуються внутрішньо переміщені особи тільки з Донецької, Луганської областей, міст Куп’янськ, Вовчанськ та Ізюм, які не отримували допомогу 7 липня. З собою мати довідку ВПО”, - уточнили у міській раді.

У Борові завтра, 13 липня 2023 року, о 10:00 біля ФОКу відбуватиметься видача гуманітарної допомоги жителям наступних вулиць за графіком:

08:30 - вул. Привокзальна, вул. Весняна, вул. Затишна, вул. Паркова, вул. Партизанська, вул. Поштова, вул. Покровська, вул. Миру;

  • 10:00 - вул. Шкільна, вул. Підлісна, вул. Залізнична, провулок Миру;

  • 12:00 - пров. Миру, пров. Веселий, пров. Залізничний, пров. Майстрів;

  • 13:00 - пров. Степовий, пров. Борівський.

“Допомога видаватиметься кожному особисто під підпис і фото у присутності відповідального по вулиці відповідно до списку мешканців”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що мешканцям Основ’янського району поліція разом з волонтерами доставили гуманітарну допомогу. Запас харчових продуктів отримали самотні громадяни похилого віку та люди з обмеженими можливостями, які під час війни залишилися одні.

“Працівники відділу поліції № 1 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області разом з волонтерськими організаціями “Фенікс” та “Я врятований” роздали пакунки людям, які не можуть подбати про себе самостійно”, - розповіли у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися