Жителям одного з районів Харкова видали продукти

Гуманітарну допомогу отримали самотні громадяни

Мешканцям Основ’янського району поліція разом з волонтерами доставили гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Запас харчових продуктів отримали самотні громадяни похилого віку та люди з обмеженими можливостями, які під час війни залишилися одні.

“Працівники відділу поліції № 1 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області разом з волонтерськими організаціями “Фенікс” та “Я врятований” роздали пакунки людям, які не можуть подбати про себе самостійно”, - розповіли у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що заступник начальника ХОВА Євген Іванов зустрівся з представниками міжнародних гуманітарних організацій та обговорив шляхи збільшення допомоги внутрішньо переміщеним особам.

На зустрічі обговорили підготовку тимчасових місць проживання ВПО до наступного осінньо-зимового періоду. Також обговорили необхідність забезпечення громад Харківщини генераторами та будівельними матеріалами для жителів громад. Також у полі зору учасників зустрічі була реалізація нового пілотного проєкту. У межах проєкту планується визначити 2-3 громади для посиленої роботи МОМ та інших благодійних організацій. Суть проєкту – комплексний підхід у реінтеграції внутрішньо переміщених осіб, допомога у відновленні та розмінуванні. 

Керівник діяльності MOM у Східному регіоні України Йоханнес Фромхольт повідомив, що проєкт планують запустити для більш ефективної допомоги місцевому населенню. Детальніше про посилення допомоги на Харківщині читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися