Чим швейцарська компанія допоможе Харкову

У Харкові може з'явитися філія німецького заводу

У середу, 12 липня, Харківський міський голова Ігор Терехов зустрівся з генеральним менеджером компанії Global Clearance Solutions Філіппом фон Міхаелісом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Сторони обговорили можливість розвитку бізнесу в Харкові. 

Компанія зараз відкриває офіційне представництво у Києві. Філіп фон Міхаеліс розповів, що компанія виробляє машини для розмінування та допомагає очищати території від вибухонебезпечних предметів. Компанія вже постачає в Україну обладнання для ДСНС, поліції, ЗСУ, також планує проводити тематичні тренінги для населення.

За словами генерального менеджера, компанія розглядає можливість будівництва філії німецького заводу в Україні, і це може бути у Харкові. Очільник міста наголосив, що міська влада надасть всебічну підтримку швейцарській компанії. За словами Ігоря Терехова, дуже важливо, щоб бізнес приходив до міста та пообіцяв пільги компанії, щоб вона тут працювала. “Щодо підготовки фахівців для сервісного обслуговування та виробництва, якщо у вас буде бажання відкрити його у Харкові, то все це ми обов'язково зробимо”, - зазначив міський голова.

У Харківській міській раді нагадали, що Міністерство з реінтеграції тимчасово окупованих територій України та компанія GCS підписали меморандум про співпрацю. Відповідно до умов, домовилися про залучення машин розмінування для очищення від мін та боєприпасів деокупованих районів деяких регіонів України. Загалом GCS планує поставити в Україну близько 20 таких машин.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові посилять контроль.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися