Надання яких послуг у Харкові має покращитися

Транспортувати обладнання допоміг Фонд громади “Подільськагромада”

КП “Харківводоканал” отримав сучасне насосне обладнання від концерну Grundfos. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компідприємства. 

Вартість обладнання -  майже мільйон гривень. Заступник директора КПОСВ КП "Харківводоканал" Тимур Горбунов розповів, що завдяки сучасному обладнанню концерну Grundfos і допомозі в його транспортуванні Фондом громади “Подільськагромада” з'явилася нагода оперативніше протидіяти виникненню можливих аварійних ситуацій у господарстві водовідведення міста, що трапляються внаслідок ворожої агресії.  “Надане сучасне обладнання також дозволить ефективно справлятися з поточними завданнями”, - наголосив Тимур Горбунов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у рамках заходів щодо підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період у Харкові проводять відновлювальні роботи. Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” завершили роботи у понад 3000 будинків комунальної форми власності.

На компідприємстві уточнили, що завершили масштабні реконструкції з оновленням систем холодної води чи каналізації та заміною запірної арматури у 300 будинках із 600 адрес, запланованих до кінця літа. Зараз проводяться значні перекладки мереж у будинках вулицями – Грицевця, Академіка Богомольця, Івана Кіркача, Героїв Праці, Китаєнка, Москалевської, а також на проспекті Тракторобудівників. У “Харківводоканалі” відмітили тенденцію збільшення кількості викликів на ремонт та прочищення каналізаційних мереж.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися