Жителів Харкова та області попередили про небезпеку: подробиці

У п'ятницю у Харкові очікується значний дощ, гроза, град та пориви вітру

У Харківській та інших областях України, за даними синоптиків, у п'ятницю, 14 липня, утримаються потенційно небезпечні погодні умови. Оголошено І рівень небезпеки - жовтий. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укргідрометцентру.

I рівень – Погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

За даними синоптиків, 14 липня у Харкові вночі буде хмарно з проясненнями, очікується значний дощ, грозу, град, пориви вітру 15-20м/с. Температура повітря коливатиметься в межах +19°…+17°C. Вдень у Харкові прогнозується значний дощ, температура: +23°…+25°C. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 10 липня у Немишлянському районі працівники комунальних підприємств завершували ліквідовувати наслідки суботньої негоди. Працівники КП "Харківблагоустрій" та СКП "Харківзеленбуд" розпилюють повалені буревієм дерева й гілки у дворах на вул. Ощєпкова, вул. Танкопія, пр. Героїв Харкова, б-рі Богдана Хмельницького, вул. Харківських Дивізій, вул. Рибалка та у пров. П'ятигорському.  Також працівники КП "Комплекс об'єктів водозниження та зливової каналізації" прочищають дощоприймальні колодязі, а КП "Міськсвітло" усунули обриви мереж зовнішнього освітлення.

За добу рятувальники Харківського гарнізону ДСНС 16 разів залучались для надання допомоги населенню і комунальним службам у розпилюванні та прибиранні з проїзних частин, об’єктів і машин повалених внаслідок негоди дерев.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися