Що відбуватиметься з погодою у Харкові вихідними

Температура повітря у суботу та неділю вдень коливатиметься в межах +26° … +29°C

Вихідними у Харкові буде спекотно, опадів не прогнозується. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укргідрометцентру. 

У суботу 16 липня у Харкові вночі очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря коливатиметься в межах +19°…+17°C. Вдень мінлива хмарність, без опадів, температура +26°…+28°C. 

У неділю, 17 липня, очікується невелика хмарність, без опадів. Температура повітря становитиме: +17°…+15°C. Вдень прогнозується невелика хмарність, без опадів. Температура повітря коливатиметься в межах: +27°…+29°C. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській та інших областях України, за даними синоптиків, у п'ятницю, 14 липня, утримаються потенційно небезпечні погодні умови. Оголошено І рівень небезпеки - жовтий. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укргідрометцентру.

I рівень – Погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

За даними синоптиків, 14 липня у Харкові вночі буде хмарно з проясненнями, очікується короткочасний дощ. Температура повітря коливатиметься в межах +19°…+17°C. Вдень у Харкові прогнозується значний дощ, температура: +23°…+25°C.

А на початку тижня у Харкові ліквідовували наслідки негоди - спеціалісти розпилювали та прибирали повалені буревієм дерева й гілки, прочищали дощоприймальні колодязі, усунули обриви мереж зовнішнього освітлення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися