Чому затримують виплати ВПО та коли виплатять – Мінреінтеграції

Заборгованість по виплатах ВПО за липень буде погашена найближчим часом.

Державну допомогу на проживання у розмірі 3 тис. гривень на місяць особам з інвалідністю й дітям і 2 тис. гривень для решти внутрішньо переміщених осіб виплатять найближчим часом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Це питання обговорювалося на сьогоднішній нараді Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод ВПО під головуванням Віцепрем’єрки Ірини Верещук.

За результатами наради Міністерством фінансів невідкладно підписано документи для спрямування коштів на виплати держдопомоги ВПО за липень.

Таким чином, найближчим часом гроші надійдуть на банківські рахунки внутрішніх переселенців.

"Виплата допомоги ВПО знаходиться на особливому контролі Уряду. Хочу подякувати Мінфіну за конструктивну і людяну позицію. Наразі вже підписано всі необхідні документи для скерування коштів на виплати для наших ВПО за липень", – наголосила Ірина Верещук.

"Якщо маєте питання щодо виплат, звертайтеся до Мінреінтеграції на цілодобову гарячу лінію з кризових питань: 15-48 або на гарячу лінію Уповноваженого з питань ВПО за номером: (066) 813-62-39", – зазначають у міністерстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області руйнуються тимчасові мости: на дорогах перевіряють автівки

У зв’язку з великою інтенсивністю руху вантажних транспортних засобів відбуваються процеси руйнації проїзної частини на штучних спорудах. Як наслідок, на автомобільній дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка ( поблизу села Задонецьке) підрядні організації провели аварійні роботи щодо заміни дерев'яного настилу на тимчасовому мосту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Також на дорогах державного значення розміщено 17 майданчиків для проведення габаритно-вагового контролю. Кого будуть перевіряти – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися