У Харкові шукають людей, кому потрібна допомога (ФОТО)

Допомогу вдома вже отримали 865 мешканців одного з районів Харкова, які опинилися у складній життєвій ситуації

У Немишлянському районі спеціалісти територіального центру надання соціальних послуг постійно проводять роботу щодо виявлення громадян, яким потрібна допомога.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Виявляють самотніх мешканців району похилого віку та осіб з інвалідністю, яким потрібна соціальна послуга з догляду вдома. Шукають таких людей у співпраці з районним управлінням соціального захисту, ветеранською організацією, волонтерами та медичними установами.

Всього послуги відділення соціальної допомоги вдома вже отримали 865 мешканців району, які опинилися у складній життєвій ситуації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Основ'янському районі фахівці Управління соціального захисту населення за перше півріччя 2023 року зареєстрували 867 заяв на отримання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Реєстри на виплату компенсації передали до Департаменту соціальної політики на загальну суму понад 1,1 млн грн. З 1 по 5 липня управління зареєструвало 155 заяв від власників житла, які надали прихисток 291 ВПО, на отримання компенсації за травень поточного року. Грошову допомогу призначили на загальну суму 135 тис. грн.

“Отримати детальну інформацію щодо процедури оформлення компенсації та попередньо записатися на прийом власники житлових приміщень, розташованих в Основ’янському районі, можуть за тел.: (057) 725-31-91, 725-31-93”, - пояснили у Харківській міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися