У понеділок та вівторок на Харківщині будуть проблеми зі світлом

Електропостачання обмежуватимуть на 8-9 годин

У Харківській області тривають ремонтно-відновлювальні роботи, через які тимчасово обмежують постачання електроенергії, повідомляють "Коментарі. Харків".

АТ "Харківобленерго" інформує, що у понеділок, 17 липня, у Наталинській громаді відбудуться планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання з 08:00 по 17:00 в с. Наталине по вул. Свято-Троїцька, та с. Добренька.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” інформує, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Обмеження триватимуть 17 липня з 09:00 до 17:00. Детальніше з адресами, за якими відбудуться обмеження електропостачання, можна дізнатися за посиланням.

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомляє, що 18 липня з 09:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії у смт Утківка та селах Верхня і Нижня Озеряна.

“Усі питання за номером телефону 063-05-40-413 (кол-центр)”, - уточнили у громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській ОВА обговорили ситуацію з електро- та газопостачанням на Куп’янщині. Окремо зупинилися на питанні матеріального резерву, враховуючи близькість Куп’янського району до російського кордону і постійні ворожі обстріли. Під час засідання обласного штабу голови територіальних громад доповіли про роботу з безоплатного забезпечення твердим паливом соціально-незахищених верств населення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися