Де на Харківщині жінки можуть отримати особливу допомогу

Участь у заходах безплатна, жінок пригощають кавою

За ініціативи Міжнародного комітету Порятунку в м. Балаклія працює локація для жінок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Адреса локації - вул. Центральна, 16, 2 поверх, Зал засідань. У ході роботи локації жінки можуть отримати спілкування, інформаційну та емоційну підтримку, психологічну допомогу. У Балаклійській міській раді розповіли, що поточного тижня можна отримати наступну терапію: 

  • Понеділок, з 14.00 до 17.00 - малюємо картини по номерах.

  • Середа, з 15.00 – груповий тренінг, індивідуальні консультації психолога.

  • П’ятниця, з 15.00 – групова робота у форматі артмайстерні, індивідуальні консультації психолога.

“Участь у заходах безплатна, пригостимо кавою, щиро запрошуємо всіх охочих. Довідки та запис за тел. 099 75 222 98 – Тетяна”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі деяких громад Харківської області можуть отримати продовольчу допомогу.

У с. Кам’яна Яруга Чугуївського району з 17 по 20 липня 2023 відбудеться видача гуманітарної допомоги від Червоного Хреста деяким категоріям громадян.

У Зміївській міській раді повідомили, що 19 та 20 липня буде здійснюватись видача молочної суміші для немовлят та дитячого харчування, а також іграшок для дітей віком до 5 років.

У Богодухівській громаді з 18 липня видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді дитячого харчування для дітей 0-3 років.

Детальніше про умови отримання гуманітарної допомоги та які документи потрібно підготувати можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися