Що відбувається у підвалах житлових будинків у Харкові (ФОТО)

У підвалах багатоквартирних будинків продовжують облаштовувати укриття

У Харкові прибирають у підвальних приміщеннях багатоквартирних будинків та облаштовують там укриття. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Робітники КП “Харківблагоустрій” у Салтівському районі привели до ладу 100% укриттів та понад 70% підвальних приміщень. Було вивезено близько 1 тис. куб. м сміття. У Харківській міській раді повідомили, що роботи з облаштування приміщень тривають.

В Основ'янському районі бригади КП "Харківспецбуд" проводять ремонтні роботи у підвальних приміщеннях житлових будинків, які використовуються як найпростіші укриття. У міській раді повідомили, що понад 60% таких підвалів вже відремонтовано, у 13% роботи завершуються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Харківблагоустрій” перевірило санітарний стан прибудинкових територій в Основ’янському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Перевірили дільниці №2 (вул. Греківська, вул. Гольдбергівська, пров. Рибасівський, пр. Гагаріна) та №3 (вул. Качанівська, вул. Макіївська, вул. Грозненська, пр. Гагаріна).  “Спільно з представниками Департаменту житлово-комунального господарства та КП “Жилкомсервіс” комісія перевірила територію поблизу 74 будинків, зокрема, чистоту дворів, облаштування клумб та квітників, покіс трави”, - повідомили у міській раді.

На підсумковій нараді зазначили, що майже всі прибудинкові території - чисті та доглянуті. Комунальники якісно виконують свою роботу та реагують на заявки від мешканців.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися