Громадський транспорт у Харкові завтра працюватиме зі змінами

Обмеження діятимуть з 9:00 до 16:00 у зв'язку з проведенням ремонту трамвайної колії

У вівторок, 18 липня, буде припинений рух трамваїв на вул. Гольдбергівській та вул. Молочній, від пров. Рибасівського до вул. Георгія Тарасенка.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті інфраструктури повідомили, що обмеження діятимуть з 9:00 до 16:00 у зв'язку з проведенням ремонту трамвайної колії. 

У цей час трамвай №27 курсуватиме наступним чином: розворотне коло "Салтівське" – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – пл. Конституції – пл. Павлівська – вул. Університетська – вул. Греківська – пров. Рибасівський – вул. Гольдбергівська – вул. Москалівська – розворотне коло "Новожанове".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Пісочинській громаді 17 липня відновили рух соціального безплатного автобуса. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Пісочинської селищної ради.  У раді повідомили, що рейси будуть здійснюватися згідно з діючим розкладом, ознайомитися з яким можна за посиланням

А з 10 липня на міському автобусному маршруті загального користування в Ізюмі додали вечірні рейси. В Ізюмській міській раді повідомили, що міський автобусний маршрут загального користування №24 “Міський ПК – Пам’ятник (через “Піски”, вулицю Василя Стуса)” курсує за новим графіком, детально з яким можна ознайомитися за посиланням.

Також у Харкові зберігається безплатний проїзд у громадському транспорті. Скільки коштів з бюджету виділили на фінансування програми, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися